3 st Kundservicemedarbetare till SPV

Om arbetsplatsen

Statens tjänstepensionsverk (SPV) är en av Sveriges största leverantörer av pensionstjänster. Vi ansvarar för att administrera den statliga tjänstepensionen för över 800 000 anställda och pensionärer samt 400 arbetsgivare. SPV finns i Sundsvall och har cirka 250 medarbetare.

Om arbetsplatsen

Statens tjänstepensionsverk (SPV) är en av Sveriges största leverantörer av pensionstjänster. Vi ansvarar för att administrera den statliga tjänstepensionen för över 800 000 anställda och pensionärer samt 400 arbetsgivare. SPV finns i Sundsvall och har cirka 250 medarbetare.

SPVs kundservice ansvarar för det dagliga mötet med både kunder och arbetsgivare i våra olika kanaler inom det statliga tjänstepensionsområdet. Vårt mål är att leverera den bästa servicen så att våra kunder kan känna sig både nöjda och trygga i kontakten med oss. Vi lägger stor vikt vid att hela tiden förbättra och utveckla oss, och därför jobbar vi mycket med både kompetensutveckling och individuell coachning i kundservice.

Nu söker vi tre nya kundservicemedarbetare som brinner för service och för att hjälpa andra. Tillsammans med ett härligt gäng skapar ni gemensamt förutsättningar för att ge service i världsklass!

Arbetsuppgifter

På Kundservice svarar vi på frågor främst via telefon, mejl och chatt. Förutom detta besvarar vi också på förfrågningar via försäkringsförmedlare, samt att vi ansvarar för SPVs växel och reception. Det förekommer även en del administration i tjänsten.

Vi samarbetar även med andra avdelningar inom SPV. Som kundservicemedarbetare ingår vi i olika projektuppdrag för att utveckla våra kundmöten.

Kvalifikationer

Du har en akademisk examen inom relevant område alternativt en YH/KY-utbildning inom pensions- och försäkringsområdet.

Du har minst 3 års erfarenhet av arbete inom kundservice.

Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt mycket goda kunskaper i engelska i tal och läsförståelse. Övriga språkkunskaper är meriterande.

För att lyckas i det här uppdraget är dina personliga egenskaper mycket viktiga och vi kommer att lägga stor vikt vid dem i den här rekryteringen.

Som person är du:

• Kommunikativ. Du talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten och små och stora grupper. Du lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen.

• Serviceinriktad. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

• Flexibel. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra sitt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar.

• Samarbetsvillig. Du arbetar bra med andra människor. Du förhåller dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2020-02-01

Eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-12-01

Referensnummer: MD 2019/366

Välkommen att söka genom att:
Göra en digital ansökan via denna länk.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 3

Kontakter

Kontaktperson Fackliga företrädare
Joy Williamsson
Enhetschef kundservice
060-18 77 19
070-088 68 35
joy.williamsson@spv.se
Erika Othzén
SACO-S
060-187523

erika.othzen@spv.se

  Kari Jokinen
Seko
060-18 77 62

kari.jokinen@spv.se

  Daniel Granath
ST
060-18 75 45

daniel.granath@spv.se

Övrigt

Välkommen till en organisation med trevlig atmosfär i fräscha lokaler, där delaktighet och engagemang värderas högt. Vi ser rekrytering som en långsiktig investering och ser ett stort värde i att du som medarbetare mår bra och satsar därför mycket på att erbjuda dig en frisk arbetsplats.
Vill du veta mer om SPV som arbetsgivare och om de anställningsförmåner som erbjuds kan du läsa vidare på spv.se under Jobba på SPV.

I denna rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsbolaget Novare Public.
Vi undanber oss därför erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp!

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här