Lotta är Myndighetsnätverkets nya koordinator

lotta-bartha1Förra veckan började Charlotte Barta, eller Lotta som hon vardagligen kallas, som koordinator på halvtid för Myndighetsnätverket. En stor del av hennes roll består av att skapa och upprätthålla relationer mellan de deltagande myndigheterna men också att vara en ambassadör för nätverket. – Det känns jätteroligt och spännande. Jag är full av energi och hoppas jag kommer vara till stor nytta, säger Lotta.

Vem är du som person Lotta?
– Jag är en glad, utåtriktad, positiv och prestigelös person som gillar att göra skillnad, hitta lösningar och kunna visa resultat. Jag är ursprungligen från Sundsvall, men har jobbat och bott i Stockholm under en period av 18 år och sedan vänt hemåt för ett antal år sedan. Jag gillar Sundsvall och tycker att vi har mycket att erbjuda här, både som ort men också kompetensmässigt.

Vad har du gjort de senaste åren?
– Efter flera år på Skandia som både specialist och ledare blev jag konsult. I den rollen fick jag ett uppdrag som projektledare på SPV och sedan 1 juli 2012 har jag varit anställd på SPV som sektionschef i kärnverksamheten. Parallellt under de här åren har jag också varit med och startat CER-nätverket som är ett branschnätverk för företag och organisationer inom bank, fastighet, försäkring, pension och revision. Jag var även koordinator för det under en tid och sedan representant. Något som jag absolut känner att jag har nytta av i min roll som koordinator i Myndighetsnätverket.

Vad ska du göra så här inledningsvis?
– Efter att jag fått en överlämning av Anneli Kuusisto ska jag träffa alla arbetgrupper, bekanta mig med dem och sätta mig in i verksamheten som pågår. Jag ska verkligen försöka få en överblick och vara ute så mycket som möjligt. Sedan hoppas jag att jag snabbt ska kunna vara till nytta och dra verksamheten framåt. För det är riktigt spännande att få vara med och driva och utveckla Myndighetsnätverket!

Tjänsten är på halvtid och är placerad på SPV där Lotta även har sin andra halvtid som projektledare. Vill du komma i kontakt med Lotta når du henne på charlotte.barta@spv.se eller på telefon 070-378 52 02.