Myndighetsnätverket deltog på rekryteringsevent i Stockholm

Bron eventMyndighetsnätverket deltog på Bron Innovations rekryteringsevent i Stockholm den 12 maj. På eventet fick besökarna träffa några av regionens arbetsgivare som informerade om vilka möjligheter som finns till arbete och karriär. Från Myndighetsnätverket deltog Bolagsverket, CSN, Försäkringskassan och SPV.

– Vi hade många intresserade besökare i Myndighetsnätverkets monter, berättar Henrik Marsell it-arkitekt på CSN. De ville ha information om vilka jobb vi hade att erbjuda men var också väldigt nyfikna på Sundsvallsregionen. De ville veta hur det är att leva och bo här, vilka jobbmöjligheter som skulle finnas för deras familj om de väljer att flytta hit, vad ett hus kostar och mycket annat.

Sundsvallsregionen en av de största it-regionerna
Syftet med eventet var att marknadsföra Sundsvallsregionen som Norrlands starkaste it-region. Med nästan 200 000 invånare är Sundsvallsregionen med sina sex kommuner Norrlands största arbetsmarknadsregion. Här finns 13 500 företag och it-branschen har en stark tillväxt och letar efter nya kompetenser och medarbetare för sin fortsatta utveckling. Minst 500 nya intressanta jobb är aktuella de närmaste åren.