Myndighetsnätverket nominerat till GötaPriset

Myndighetsnätverket i Sundsvallsregionen är nominerat till GötaPriset 2013. Priset belönar Sveriges bästa utvecklingsprojekt i offentlig sektor.

I hård konkurrens med totalt 241 bidrag, är Myndighetsnätverket ett av de 49 projekt som nominerats. Utvecklingsprojekt som ökat kvaliteten och effektiviteten i kommun eller stat, landsting eller i en region, kan ansöka om att delta i tävlingen.

En uppsats där arbetet presenteras ska nu skrivas för de projekt som nominerats. Den 2 september 2013 offentliggörs vilka fem bidrag som går till final. Juryn utser en vinnare som får ta emot en prischeck på 150 000 kronor. Prisutdelning sker på Kvalitetsmässan den 19-21 november på Svenska Mässan i Göteborg.

GötaPriset har delats ut sedan 1989 till bästa utvecklingsprojekt i offentlig sektor. Bakom priset står Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen, Sveriges Kommuner och Landsting, Svenskt Näringsliv, Institutet för Kvalitetsutveckling – SIQ, Innovationsrådet, Ledarna, Länsstyrelsen i Västra Götaland och Svenska ESF-rådet.

Läs gärna mer om nomineringen i den pressrelease som skickats ut till lokala media i Sundsvallsregionen. Läs pressrelaeasen (pdf)

Läs mer om om GötaPriset och nomineringarna.