För dig som har ont om tid, mycket att göra och vill förändra din arbetssituation
Datum:
Del 1, 17 maj (18 maj)
Del 2, 30 augusti (31 augusti)
Del 3, 15 november (16 november)
Plats: Quality Hotel, Esplanaden 29, Sundsvall, lokal, Hovslagaren
Tid:
Del 1-3, kl. 08.30-11.45 teori, 11.45-12.45 lunch, resten av dagen jobbar du på egen hand. Preliminärboka även datumet som står inom parentes för att frilägga tid för din personliga coaching. Datum och tid för dina coachingtillfällen blir du tilldelad innan första utbildningstillfället.
Varje kursdag inleds med ett teoripass på ca.3 timmar som avslutas med lunch. Det följs sedan upp individuellt samma vecka på din myndighet/arbetsplats (ca 30-45 min) enligt ett schema som du kommer att få innan första kurstillfället. Boka in heldagar i din kalender alla tre datumen (samt dagen efter), för att jobba på egen hand efter teorin.
Pris: 7 600:-
Sista anmälningsdag: 12 april

Målgrupp
Medarbetare som i sin roll behöver arbeta effektivt med planering samt prioritering och som hanterar flera olika typer av arbetsuppgifter.

Mål
Att ge kunskap, verktyg och praktisk träning för att vara verkligt effektiv – att skapa bra resultat och samtidigt ha balans mellan olika arbetsuppgifter och roller i livet. Samt att minska stresskänslan.

Exempel på innehåll:

  • Skapa en bättre struktur (elektronisk och fysisk)
  • Tydligare planering och prioriteringar i vardagen
  • Verktyg för att minimera avbrott och frigöra tid
  • Eliminera tids- och energitjuvar
  • Effektivare epost-hantering
  • Verktyg till ökad produktivitet
  • Tips på effektiva möten
  • Bättre kontroll över arbetssituationen
  • Minska stressen och må bättre

Utbildare
Annika Östman, Effektivitetskonsult, PEP Worldwide

Anmälan
Anmäl dig gärna även om sista anmälningsdagen har passerat för det kan fortfarande finnas lediga platser. Om intresset för utbildningen är stort kan vi ordna ytterligare utbildningstillfällen.
Anmäl dig här senast den 12 april.
När du anmäler dig ska du också ange om du behöver specialkost. Anmälan är bindande men inte personbunden, platsen kan överlåtas till annan person på myndigheten. Om avanmälan inte inkommer debiteras myndigheten för tom utbildningsplats.

Avanmälan
Kom ihåg att avanmäla dig i god tid om du inte kan delta. Om du inte avanmäler dig kommer din myndighet att få betala för din utbildningsplats. Du avanmäler dig via e-post till birgitta.eklund@bolagsverket.se.

Frågor?
Vid frågor kontakta Birgitta Eklund, utbildningsansvarig.
Kontaktuppgifter
Tel: 060-18 41 42, 070-626 95 31.
E-post: birgitta.eklund@bolagsverket.se

Välkommen att anmäla dig!