En fängslande livshistoria och varför vi måste ha inkluderande kulturer i arbetslivet

Från flykting till att bli nominerad årets chef 2017. Det är den resa som Vahid Zohali har gjort från Iran, via Härnösand, Sundsvall och nu Stockholm. I samarbete med CER och Myndighetsnätverket bjöd vi den 8 maj in till en branschkväll på Grönborg för att höra hans historia samt om det vägval vi står inför i Sverige.

Idag är Vahid Zohali vd på ett av Sveriges största it-tjänsteföretag DXC Technology. Han ställer sig frågan: Hur skapar vi en inkluderande kultur och möjligheter för nyanlända att ta sig in i det svenska arbetslivet?

Enligt Vahid står vi i Sverige vid ett vägskäl – vi kan antingen bli ett av världens mest konkurrenskraftiga land eller helt sonika kasta bort möjligheten om vi inte börjar bli bättre på att tillvarata den kompetens som flödar in i landet. Han menar också att företag också bör se mångfaldsarbete och inkluderande kultur som en affärsfråga.

Är du intresserad av att delta på våra föreläsningar?

Besök vår webbplats kontinuerligt! Här lägger vi upp kommande föreläsningar samt information om hur du anmäler dig till dessa. Många av våra föreläsningar är kostnadsfria.