Stor chefskonferens i Sundsvall

I slutet av januari arrangeras Offentlig chef i Sundsvall. Offentlig Chef är mötesplatsen och konferensen för dig som är beslutsfattare och/eller har personalansvar inom det offentliga Sverige. Här utvecklas du inom ditt ledarskap tillsammans med sakkunniga talare, träffar potentiella leverantörer och knyter kontakter med nya och gamla branschkollegor.

– Genom att stå som värd för Offentllig chef vill vi visa upp Sundsvallsregionen samtidigt som vi erbjuder möjlighet till kompetensutveckling för alla chefer i kommuner och annan offentlig verksamhet i regionen, säger Maria Wallner på Sundsvalls kommun.

– Årets tema är Morgondagens ledarskap. Målet är att skapa ett forum där en fortsatt välfärd med medborgaren och samhället är i fokus. Med några av landets och välfärdens viktigaste utmaningar i tankarna har programrådet skapat årets program, vi tror på att lyfta blicken och belysa de uppenbara problem som landets kommuner, regioner och även staten kommer tvingas hantera i framtiden, men också visa på möjliga vägar framåt.

Under Tips i högermenyn hittar du en länk till evenemanget där du kan läsa mer och anmäla dig till Offentlig chef.